Exposició Visions Expressió dún moment

fins el 19 de maig

L’exposició col·lectiva Visions. Expressió d’un moment  és un projecte expositiu on el més important no és tan sol la culminació de l’expressió artística en una peça, una instal·lació o un projecció. És un projecte expositiu, dirigit i coordinat per l’artista Santboiana Josefa Hernández, acurat i meditat, on s’incideix i és vol reflectir fidedignament el procés creatiu de l’artista, dels passos intermitjos entre la idea i l’obra final, l’aspecte més desconegut i complexa de l’artista.

Els artistes plàstics , fidels a ells mateixos i al seu llenguatge, són Joan Canals, Albert Casals, Pere Díez Gil, Joaquim Pujol, Ferran Soriano, Matilde Vela i la mateixa Josefa Hernández, també Lola Cabello (body paint), Nati Comas (literatura), Tirantlofunk (musical) i Mawafak Kanfack (filosofia a través dels perfums). La combinació de totes aquestes manifestacions artístiques i ajudats pels vídeos de Carlos Cercós, on es veuen als artistes en diferents moments del seu procés creatiu , ajuden a l’espectador a apropar-se i entendre  què els porta a donar forma a la peça artística final,  exposada ara  a Can Castells Centre d’Art

L’exposició s’inaugurarà el 9 de març a  les 19 hores a Can Castells Centre d’Art i finalitzarà el 19 de maig de 2012.

Visites comentades pels propis artistes el  dimarts 20 de març a les 18 hores, el dissabte 14 d’abril a les 11 hores i el divendres 11 de maig a les 18 hores (prèvia confirmació al 93 661 46 46 o lzabalza@santboi.cat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s