Durant els dies…

ImageDurant els dies 6, 7 i 8 de desembre de 2012, en el marc de la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat tindrà lloc la 7a edició del MERCAT D’ART JOVE, organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

El Mercat d’art jove pretén  ser un espai d’iniciació i experimentació artística adreçat a la població juvenil i un aparador de les creacions culturals dels/les joves.

A banda dels tallers, exposicions, instal·lacions,… que s’organitzaran cal destacar com activitat principal l’espai d’exposició i venda .

Poden participar en aquesta iniciativa els/les joves entre 16 i 30 anys, les persones interessades només han de presentar el full de sol·licitud de l’espai d’exposició i venda acompanyat del DNI/NIE i d’una mostra de la seva obra.

Ja és oberta la convocatòria per a sol·licitar els espais d’exposició i venda. El termini per presentar la sol·licitud  acaba  el 31 d’octubre.

També es pot consultar el blog de la Factoria Jove de Can Massallera: http://www.joventutsantboi.cat o el web municipal http://www.santboi.cat

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres al mail: programadejoventut@santboi.cat

T’agrairia fessis difusió de la convocatòria entre els/les vostres joves usuaris/es que pensis que pugui ser del seu interès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s