Els Jardins de Can Castells acullen durant la Fira de la Puríssima diverses activitats destinades a mostrar les obres d’artistes de Sant Boi 2011.

EXHIBICIÓ I MOSTRA DEL ARTISTES LOCALS
Durant tot el dia podreu disfrutar i contemplar les obres dels nostres artistes locals (escultura, pintura, fotografia, instalacions, video etc…) en els jardins de can castells. Podreu trobar també informació sobre la seva feina i les seves inquietuds.

Artistes participants: Ferran Soriano, Cisco Colominas, Manuel Fontiveros, Carlos Cercós, Josefa Hernández, Rafi Mansegor, Avranov, José Muñoz, Francesc Baiget, Pere Garcia, Gloria Lopez, Carlos Cercós…..

S1280046

ACTIVITATS ARTÍSTIQUES
Dirigides a tos els públics.

1)
Sent Baldiri: activitat de creació escultórica participativa dirigida per un barber una mica tocat de l’ala que us convidarà a seura a la seva cadira per demanar-vos el motllo d’una part del vostre cos, per a després crear una escultura en la que la part del vostre cos hi formarà part.

Horari: dimarts i dimecres de 12 a 14 hores.
Activitat realitzada per Manuel Fontiveros

2)
Marató fotogràfica: FOTOGRAFIA LA PURÍSIMA
Hi pot participar tothom a partir dels 13 anys!!! Només heu de presentar d’una a dues fotos per tema en blanc o negre i en format jpg al correu electrònic purissima@afoboi.com fins a l’11 de setembre

Els dos temes obligatoris son:
1.- Qualsevol activitat dintre del marc de la Fira de la Puríssima 2011
2.´Les activitats que realitzen els artistes locals al jardins de Can Castells Centre d’Art durant els dies de la Puríssima

Per més informació (bases del concurs): www.afoboi.comwww.santboi.cat
Activitat realitzada per Afoboi

3) Vine a dir la teva!!!!! Al jardí de Can Castells hi trobaràs una lona de mides considerables i material per dibuixar, pintar o escriure allò que sentis o creguis. Vine a dir-nos que penses i involucrat amb la lona artística del centre d’art.

Horari: obertura dels jardins
Idea de Ciscu Corominas

4)
Forma part del patrimoni de la ciutat!!!! Creem una col·lecció de dibuixos infantils!!!!
Dibuixa en els jardins del centre d’art i passaràs a formar part del patrimoni de la ciutat i de l’exposició col·lectiva que es realitzarà al centre d’art.
Pots dibuixar el que vulguis i com vulguis!

Horari:
Activitat realitzada per Lluís Torrens

Del 3 al 26 de maig es podrà veure a la Sala de Can Castells Centre d’Art una mostra de totes les activitats d’aquests dies i el resultat de les activitats proposades.

Activitats musicals als vespre
Servei de Bar durant tot el día.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s