Curs ARTCLASS per a docents 2013-2014

Finalitzada l’edició del curs d’ArtClass orientada a professionals docents de formació reglada dels cicles d’ infantil, primària i secundària.

L’objectiu fonamental d’aquest curs tenia una doble vessant: per una banda, apropar als destinataris a manifestacions artístiques del segle XX, possibilitant la creació de diàlegs expressiu i de vehicular a l’art com a mitjà d’expressió, joc, representació i experimentació. Per altra banda, el curs preten oferir una nova metodologia d’abordament de continguts curriculars transversals i multidisciplanirs a qualsevol etapa educativa i matèria a través de l’expressió artística.

La metodologia d’aprenentatge es fonamentava en continuar amb la línea estrablerta per l’experiència d’ARTCLASS a les escoles, adaptada pel personal docent, combinant sessions teóriques i pràctiques d’observació, exploració i anàlisi d’obres, així com de lectures crítiques de les fonts d’origen.

El curs ha estat desenvolupat en 5 sessions setmanals de 90 minuts de durada i han participat docents de 9 escoles del terme municipal de Sant Boi amb resultats força satisfactoris.

El curs ha estat reconegut pel CRP del Baix Llobregat i pel Dpt d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s