Convocatòria INUND’ART 2014

Des del Centre d’Art us fem difusió i convidem a participar a la IX Trobada i Mostra d’Art Multidisciplinari que es realitzarà a la ciutat de Girona, del 5 al 8 de juny de 2014.

La proposta està dirigida a artistes de diferents disciplines (arts visuals, arts escèniques, arts musicals, mini art, artistes urbans) a emprar els principals espais públics de la ciutat de Girona i de Palafolls com escenari de convivència, diàleg i expressió artística.

En aquesta convocatòria es realitzarà, a més, una menció especial d’art visual jove, escollint una obra d’un/a artista d’entre 18-29 anys participant a la convocatòria que permetrà que el/la escollit/da tingui assessorament tècnic específic i difusió de la seva obra en diversos espais culturals del territori.

Tammateix els artistes podràn participar i establir sinèrgies al Giroscopi Cultural, la fira de les iniciatives culturals de la Casa de Cultura de Girona, oferint possibilitats de formació i espais de intercanvi (específiques pel col·lectiu artístic professional) i d’exhibició (pel públic assistent en general).

A la web oficial d’Inund’art trobareu tota la informació de les bases per participar a la convocatòria i la documentació/propostes a aportar, tenint en compte que el termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 28 de març de 2014.

També us deixem el tríptic informatiu de la convocatòria en format pdf:  Inund’art 2014

Col·laboren a la programació de propostes per aquesta convocatòria la Xarxa de Centres Cívics, Fundació Fita, Escola Municipal d’Art de Girona i Teatre Municipal de Girona.

Engresqueu-vos a participar en aquesta proposta de promoció, interrelació i immersió en un context totalment dedicat a l’expressió artística!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s