JORNADES COMMEMORATIVES DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

foto diptic 8M

La propera setmana comencen una sèrie de jornades en commemoració del Dia Internacional de la Dona, on l’Ajuntament de Sant Boi i tots els equipaments municipals organitzen una sèrie d’activitats que s’inicien el 4 de març i finalitzen el 8 d’abril. Aquestes activitats són de caire ben divers: conferències, exposicions, xerrades, dinars interculturals i sopars de dones, ofrenes florals i espectacles poètics.

Desde el Centre d’art organitzem dos activitats i una exposició que seguidament us detallem:

Dia 4 de març a les 18h.

  • Xerrada: El gènere és només una qüestió de dones? Visió a través de l’art.  A càrrec de Gemma Martí, historiadora de l’art i experta docent de formacions vinculadas amb l’art.

Dia 14 de març a les 18h.

  • Taula Rodona: Cos i temps. A càrrec de Laia Manonelles Moner, historiadora de l’art per la Universitat de Barcelona, Eugenia Espinosa com a Psicóloga  (Premis DEMAC Mèxic/Barcelona) i Montse Saladrigas, directora de l’IES Rafael Casanova.

La taula rodona pretén mostrar un recorregut històric i artístic des dels anys seixanta fins a l’actualitat, on l’ésser humà, és “subjecte” autobiogràfic a la recerca d’un temps comú amb els altres; prenent com a principal manifestació artística performances realitzades per dones de diferents èpoques.

Exposició Cos i Temps. Reflexió visual i sonora desde els anys 60 fins a l’actualitat. Del 4 de març al 5 d’abril.

Us convidem a participar de totes aquestes activitats gratuites i obertes a tot el públic.

Si esteu interessats en tenir més informació sobre la resta d’activitats organitzades per la resta d’equipaments municipals i pel Centre de Recursos i Documentació de les Dones (CRDD) de Sant Boi, us deixem el díptic informatiu en format pdf aqui: Diptic8M_2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s