Inici taller d’Enquadernació.

 Us recordem que aquesta setmana iniciem el taller de Tres tipus d’enquadernacions, vinculada amb l’Expo actual d’Universos Múltiples i impartit per l’artista Àngels Arroyo.

Es treballaran els següents tipus d’enquadernacions:

  • Enquadernació en Leporello (coneguda també com Acordió o Ziga-zaga)

Permet la construcció del cos del llibre i la seva posterior enquadernació mitjançant el plegat de paper d’una sola peça o diverses peces.  S’inspira en l’enquadernació dels textos budistes a Corea des del segle XIII i és una tècnica molt emprada actualment pels artistes per a realitzar la seva obra.

  • Enquadernació Japonesa

Permet la unió de fulls solts mitjançant una gran varietat de tècniques de cosit. Cada participant realitzarà un llibre en blanc amb el cosit Yotsume Toji (quatre forats).  També es podran treballar els altres tres cosits japonesos bàsics: Kangxi, Kikko toji (Conxa de tortuga) i Asanoha toji (Fulla de cáñamo).

  • Enquadernació en Tapa Solta

Cada alumne realitzarà un llibre en blanc on practicarà el cosit dels plecs, l’enllomat, la col·locació de guardes i la construcció de les cobertes amb cartró folrat de material de recobriment adient.

Els tallers es realitzaràn 3 dijous de 17:30-20h en les dates:

  • 27/3/14
  • 3/4/14
  • 10/4/14

Les persones interessades us heu d’inscriure a l’OMAP, i el cost del taller és 15€ per les tres sessions (7,5€ preu reduit), podent inscribir-se en un o els 3 tallers de manera presencial. Informació desde l’ajuntament de sant boi clikeu aqui: Taller d’Enquadernació OMAP

Si dessitjeu visitar les enquadernacions de l’artista, us invitem a passar pel Centre d’Art i si teniu interés en iniciar-vos en aquest antic ofici artístic, no dubteu en apuntar-vos al taller, queden poques places!!

 Dos mostres de l’exposició en curs:

20140313_161318_220140313_161120_2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s