Convocatòria activitats Festa Major Sant Boi 2014

Ens trobem en aquests moments en fase de brainstorming per a la preparació del Centre d’Art durant els dies de Festa Major d’enguany. Volem obrir el centre i que aquest sigui un espai on tothom es permeti deixar fluir la creativitat tant de manera individual com en comunitat.

Hem pensat en crear activitats sota un fil conductor que serà “Art i Educació“, aprofitant que durant el mes de maig inaugurarem al centre les exposicions derivades del treball amb escoles i mestres del Projecte ArtClass.

Així, ens agradaria poder comptar amb diferents propostes de intervencions, instal·lacions, interaccions, col·laboracions, i tot allò que acabi en “ons” i que suposi activitat sinèrgica i dinàmica al Centre d’Art.

  • Com fer arribar la vostra idea al CC Art?

De manera escrita, emprant el següent Document (feu click per descarregar-lo) :  Proposta_PROJECTES Expositius, aquest pot anar acompanyat de imatges, links a videos, etc.

En aquest document heu de fer una descripció del projecte, dels objectius (quina intencionalitat té el projecte), i quins recursos necessitaríeu per dur a terme la vostra activitat. És important que sigui el més descriptiu possible per facilitar-nos una aproximació el més detallada possible a la vostra idea. Valorarem totes les propostes i ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos més informació al voltant d’aquest tema.

El document, una vegada omplert, el podeu fer arribar via mail al centre: cancastellscentredart@gmail.com

Teniu com a data límit el 30 d’abril de 2014.

 

Una altra proposta diferent de la primera, és la que te a veure amb la instal·lació actual de l’entrada del Centre d’Art. Ens agradaria poder tenir durant un altre any una nova creació de qualsevol artista local que s’engresqui a dir la seva.

Per aixó us presentem la Convocatòria de Instal·lació artistica a l’espai de l’entrada del Centre d’Art.

El funcionament de la mateixa és força semblant a la d’enviar les propostes per Festa Major, el document a emprar és aquest: Proposta instal·lació porta ccca (click en el link per descarregar el document).

En aquest document, es fa constar la proposta amb objectius, temporalització, recursos i s’afegeix material visual relacionat i s’envia via mail (cancastellscentredart@gmail.com). Com a data límit de presentació el 30 d’abril de 2014.

És important fer menció de que aquest projecte constituirà la nova imatge de la porta d’entrada durant 1 any, amb la qual cosa la instal·lació ha de poder mantenir-se durant tot el 2014-2015 i, que, s’oferirà una contraprestració econòmica per dur-la a terme de 150€ (materials inclosos).

 

Esperem les vostres propostes, engresqueu-vos… és primavera, la sang i la creativitat s’altera!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s