LABORATORI D’ARTS. FESTA MAJOR 2014

Ha arribat la Festa Major al Centre d’Art!! Obrim les nostres portes de bat a bat per oferir-vos, del 16 al 21 de maig, un seguit d’exposicions i activitats que conviden a l’exploració del centre, a la reflexió meditativa i a l’expressió artística a tot aquell que s’engresqui a participar i deixar-se caure pel Centre d’Art.

Què farem??????  Doncs pareu atenció…

 EXPOSICIONS:

1. PROJECTE ARTCLASS.

Ubicat a Sala Gran del 15/5/14 al 14/6/14.  Comissariat per Lluís Torrents i amb la participació de l’escola i l’institut l’Institut Rafael Casanovas de Sant Boi . Per veure el post vinculat, clickeu aqui.

2. HOMENATGE, A SALVADOR ESPRIU.

Matilde Vela ens ofereix una mostra d’art i poesia realitzant una instal·lació que serà visible a l’espai de LaSaleta. Aquesta proposta temporal estarà disponible en exclusiva durant tot el període de Festa Major.

3. NOS PISAN???

Josefa Hernández, presenta a l’espai de La Saleta, una instal·lació audiovisual que invita a la reflexió i a  l’apropament critic a la realitat actual.Aquesta instal·lació temporal estarà disponible en exclusiva durant tot el període de Festa Major al Centre d’Art

4. STREETART

Videoprojecció temporal disponible durant tot el període de festivitat a càrrec de Carlos Cercós .

TALLERS I ACTIVITATS:

 1. CENTRE 3D’ART

Itinerari de visita al centre on es podrà descobrir i experimentar en primera personal la tercera dimensió.
L’itinerari s’inicia amb una petita activitat de construcció d’una eina indispensable per poder gaudir d’aquesta experiència.
Aquesta proposta s’inicia el divendres i estarà disponible al Centre durant tot el període de Festa Major.

2. EL MARC.

Al Jardí de Can Castells es realitzarà una instal·lació amb marcs intervinguts per Josefa Hernández i es deixarà al públic visitant experimentar i interactuar amb aquesta instal·lació.  Es podran veure, tanmateix, marcs intervinguts en exclusiva per altres artistes vinculats al Centre d’Art, com ara Francesc Baiget o Cisco Colomines.
Us podeu portar marcs propis per col·laborar amb aquesta proposta. L’activitat estarà disponible durant tot el període de Festa Major.

3. PERSPECTIVES DE CIUTAT

Taller d’arts plàstiques per a tots els públics, monitoritzat per l’Anna Claret, professora dels tallers infantils i adults del Centre d’Art.
Aquest taller es desenvoluparà el Dissabte 17/5 i el Diumenge 18/5 en horari de matí, de 11:30 a 13:00h al Jardí de Can Castells.

4. LITERATURA DEL SONIDO.

Taller infantil (5-12 anys) previst pel Dimarts 20/5 en horari de matí i conduït per Lluís Torrents on es desenvoluparà la creativitat a partir de la tècnica de dibuix automàtic. Es realitzaran dos tallers de 30 min. de durada cadascuns, de 11:30-12 i de 12:30-13h al Jardí de Can Castells

Però, no us penseu que tot acaba aquí….

Durant tota Festa Major, el Centre d’Art esdevé escenari pel 4rt Concurs Fotogràfic Festa Major de Sant Boi, a càrrec d’Afoboi. Per conèixer bases i condicions, visiteu la seva pàgina de Facebook i/o web: www.afoboi.com

També, es realitzarán connexions en directa via Streaming a través del Facebook del Centre d’Art!

Ah!! i estrenem nova instal·lació a la Porta d’Entrada del Centre a càrrec de l’artista i amic Carlos Cercós.

No ens digueu que amb aquesta programació no teniu ganes ja d’assaltar el Centre!!! Doncs…us heu d’esperar…només 7 dies…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s