Perspectives, nova expo a LaSaleta

Us presentem el nou projecte expositiu que el Centre d’Art ha tingut el privilegi d’acollir al llarg dels mesos de febrer a maig. Es tracta de Perspectives, un projecte expositiu conjunt realitzat pel col·lectiu Paradigma (alumnes del Grau de Disseny d’EINA. Centre universitari de Disseny i Art de Barcelona adscrita UAB) i el grup d’ Artistes de Carrer (Hospital Benito Menni) de Sant Boi.

L’exposició s’inicia el proper dimecres 28 de maig, amb la inauguració a les 18h, i s’estén fins el 31 de Juliol de 2014.

Aquest projecte neix d’un esperit col·laboratiu i un treball en comunitat, on cadascuna de les parts aporta al projecte el seu coneixement expert i, mitjançant la realització de diferents trobades i tallers multidisciplinars, s’ha arribat a la consecució d’una exposició i instal·lació que s’inicia a LaSaleta i que recorre els Jardins del Centre d’Art.

El col·lectiu Paradigma és el principal responsable del disseny de l’exposició i els Artistes de Carrer han aportat la matèria prima expositiva: dibuixos de diferents escenaris. Aquest ha estat el punt de partida, tot i que la llibertat creativa, la cohesió i la participació de tots plegats ha produït una de les exposicions més originals i creatives que han passat enguany per LaSaleta.

La temàtica de l’exposició, ens l’expliquens ells mateixos al següent text:

perspectives2

Us convidem a participar d’aquesta experiència i que us deixeu envoltar per aquestes mirades introspectives d’ambdós col·lectius artístics. Nos us deixarà indiferents!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s