Perspectives, nova expo a LaSaleta

Us presentem el nou projecte expositiu que el Centre d’Art ha tingut el privilegi d’acollir al llarg dels mesos de febrer a maig. Es tracta de Perspectives, un projecte expositiu conjunt realitzat pel col·lectiu Paradigma (alumnes del Grau de Disseny d’EINA. Centre universitari de Disseny i Art de Barcelona adscrita UAB) i el grup d’ Artistes de Carrer (Hospital Benito Menni) de Sant Boi.

L’exposició s’inicia el proper dimecres 28 de maig, amb la inauguració a les 18h, i s’estén fins el 31 de Juliol de 2014.

Aquest projecte neix d’un esperit col·laboratiu i un treball en comunitat, on cadascuna de les parts aporta al projecte el seu coneixement expert i, mitjançant la realització de diferents trobades i tallers multidisciplinars, s’ha arribat a la consecució d’una exposició i instal·lació que s’inicia a LaSaleta i que recorre els Jardins del Centre d’Art.

El col·lectiu Paradigma és el principal responsable del disseny de l’exposició i els Artistes de Carrer han aportat la matèria prima expositiva: dibuixos de diferents escenaris. Aquest ha estat el punt de partida, tot i que la llibertat creativa, la cohesió i la participació de tots plegats ha produït una de les exposicions més originals i creatives que han passat enguany per LaSaleta.

La temàtica de l’exposició, ens l’expliquens ells mateixos al següent text:

perspectives2

Us convidem a participar d’aquesta experiència i que us deixeu envoltar per aquestes mirades introspectives d’ambdós col·lectius artístics. Nos us deixarà indiferents!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s