Activitats de l’artista Ferran Soriano Juny 2014

Ferran Soriano, escultor i artista amic del Centre d’Art, ens facilita la seva agenda del mes de Juny, amb diverses activitats divulgatives, formatives i expositives que poden ser del vostre interès.

  • Presentació llibre “Oda Poètica” de Paco Candel a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. 18/6/14 a les 18h

Joana Gardés, companya d’en Paco Candel, presenta per iniciativa pròpia l’obra pòstuma poètica de l’autor, comptant amb la presència de Ferran Soriano, membre del patronat de la Fundació Candel i amic íntim de l’autor. Mes informació, cliqueu aquí.

cartel oda candel-soriano

  • Tertulia “Diàleg amb l’escultor Ferran Soriano” a càrrec de la secció d’Arts Plàstiques de l’Ateneu Barcelonés.  19/6/14 a les 16h.

Membres de l’Ateneu i tots aquells interessats en conèixer diversos aspectes de l’obra de l’escultor, poden assistir a la tertúlia oberta que es realitzarà in situ al Taller de l’artista a Sant Boi. Si us interesa participar, us heu de dirigir a l’Ateneu Barcelónés. Mes informació, cliqueu aquí.

Taller Escultor Ferran Soriano: Cr. La Rapa, 21.

  • Exposició itinerant “Spanish Festival” a L’Harmonia. Espai d’Art del Museu de L’Hospitalet. 26/6/14 a les 19:30h.

Ferran Soriano inaugura la seva exposició amb una proposta que rememora un conjunt d’obres retrospectives d’escultura, dibuix i pintura dels anys 70 amb un certer paral·lelisme amb aconteixements socials actuals. Més informació, cliqueu aquí.

Aquesta exposició que presenta a l’Espai d’Art L’Harmonia romandrà fins el 31 d’agost i serà traslladada al mes de Setembre a LaSaleta de Can Castells Centre d’Art, així que us convidem a visitar-la tot just a la tornada de vacances d’estiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s