Proposta LAC14 _ Llum – Can Massallera

Propostes LAC 2014
26 setembre al 2 novembre a Sant Boi
Enguany l’eix central del Laboratori d’Art Comunitari, és el segle XVIII, i forma part del programa d’actes de l ’Ajuntament de Sant Boi, en el marc de la commemoració del Tricentenari dels fets de 1714.

Llum – Can Massallera

Aquesta proposta ja ha estat realitzada, en el marc del dinar intercultural que organitza l’Ajuntament. La instal·lació, va ser el resultat d’un treball dut a termes entre el  Grup d’Alfabetització de l’Ajuntament de Sant Boi, l’Associació de Dones de Sant Boi i l’acadèmia Fipball de Sant Boi.
En moltes cultures – tant actuals com de temps passats-  les persones diferents, les minories, els més fàcils de sotmetre,… han viscut en condicions molt diferents que el grup dominant. Amb realitats profundament marcades per l’abús, el rebuig, l’exclusió,… en definitiva la falta de llibertat.
La vida de moltes d’aquestes persones, ha estat envoltada de por i de foscor. La idea es construir uns grans fanals. Amb aquesta instal·lació volem fer un homenatge a totes aquestes persones que han viscut – o encara viuen- en la foscor, en la por,… i encendre aquests fanals, per que ens portin a la llum, ens mostrin un camí, o ens convidin, a sentir-nos més lliures… Fou, realment,  el segle XVIII el Siglo de las Luces?, o encara les tenim apagades?
Coordinadors de la proposta: Elena Gil, Dessiré Barragan, Araceli Martínez, Joanjo Esteban i Yelena Cvejic.

14_LAC_llum_01

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s