Exposició: SPLIT INFINITES. Jo Milne

Del 8 del maig al 13 de juny
Presentació 7 de maig a les 19,30h.

SPLIT INFINITES. Jo Milne
La pintura de Jo Milne, pràctica abstracta i emotiva, és metàfora i punt de trobada entre ciències, humanitats i creativitat. Descriure l’ordre del cosmos sembla que ha de passar per la Teoria de les Cordes, teoria com altres de la ciència comtemporània que proposa un món incert, ple de probabilitats i possibilitats. Formen part d’un món en el qual cada vegada hi ha més necessitat del fil d’Ariadna, per traçar el nostre transitar per ell. Per això va sorgir la idea de traçar un camí, que faci referència al pla suggerit dels artistes semionautes de Bourriaud i alhora al mític fil d’Ariadna, mentre s’indaga al món suggeridor d’aquestes diminutes cordes.

La proposta que presenta Jo Milne a Can Castells unifica aquestes interaccions existents, però requereix d’una realitat que viu oculta als nostres ulls, que necessita d’una resposta visual a la que en aquest moment solament es pot representar a través de paraules i fórmules matemàtiques.

15_POSTAL_jo_milne_2
Més info:
https://cancastellscentredart.wordpress.com

Carrer Lluis Castells, 16,
08830 Sant Boi de Llobregat.
Contacte:
Tel. 93 661 4646

Activitats paral•leles:

Taula Rodona al voltant de l’exposició Split nfinites.
13 de maig. De 18h. a 20h.
Com és la mostra relació amb el nostre entorn? Conviure-hi resulta inevitable, pèro queda molt per entendre sobre com connectem amb el medi i què ens inclina a fer-ho. Sorprèn la capacitat de comprensió i comunicació gràcies a laparla i el llenguatge. Meravella l’habilitat de la ciència per narrar el món amb formalismes matemàtics.
Participants: Jo Milne, artiste, David Casacuberta, Lógica i filosofia de la ciència, Artur Serra, Antropologia Cultural, Antoni Marcader, Historiador de l’art dels mèdia.

Carrer Lluis Castells, 16,
08830 Sant Boi de Llobregat.
Contacte:
Tel. 93 661 4646

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s