Vols Exposar a LaSaleta?

Exposicions al Centre d'art Sant Boi

QUÈ ÉS?
Espai expositiu al Centre d’Art, desde l’octubre de 2012, situat a l’esquerra de l’entrada principal i al costat de La Sala Gran.

Aquest espai està dirigit a qualsevol proposta artística original, fóra dels circuits normals de les galeries, encara que s’admetran propostes convencionals si reuneixen certa qualitat. LaSaleta és contenidora de diferents disciplines artístiques com ara, instal·lacions, performances, música, recital poètic, tertúlies, audiovisuals, propostes multidisciplinàries i experimentals….Una sala dinamitzadora de la cultura en tota la seva transversalitat!

Es prioritzaran els treballs que apostin per noves fórmules d’intervenció a l’espai, i que aportin a banda de l’exposició, activitats que promoguin l’apropament de l’art a la ciutadania.

COM ES GESTIONA L’ESPAI?

La fórmula expositiva de LaSaleta és bàsicament la d’autogestió dels projectes. El centre només ofereix l’espai, la vigilància i la publicitat (xarxes socials corporatives, municipals i difusió impresa).

Les propostes seran valorades per una comissió d’avaluació que decidirà de manera vinculant quines propostes s’ajusten a la línia expositiva del centre, a les característiques de l’espai així com la coordinació temporal adient segons la programació en curs.

Podeu veure característiques de l’espai en aquest document: Plànol LaSaleta

Exposicions al Centre d'art Sant Boi

COM FER ARRIBAR ELS PROJECTES?

Omplint i signant el document de Proposta de Projectes expositius i/o activitats (click aquí Proposta LaSaleta) i adjuntant també imatges representatives del projecte. Els arxius poden tenir el format .doc, .pdf. jpg, enllaços, .avi però que no superin els 10Mb. La signatura del document comporta l’acceptació de la normativa descrita.

El document, imatges, i d’altres informacions relacionades que considereu oportunes, s’enviaran a la següent adreça electrònica:  cancastellscentredart@gmail.com amb la referència “Proposta expositva LaSaleta”.

Va, animeu-vos a mostrar la vostra obra!!

Exposicions al Centre d'art Sant Boi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s