Formació Adults

Exposicions al Centre d'art Sant Boi

INTRODUCCIÓ A L’ART MODERN
Dijous de 18 a 20 hores
9 setmanes
Data de començament: 6 d’octubre 2016
Preu seminari: 40 € – Una sessió: 5 €

Aquest seminari pretén enquadrar cada període artístic en el seu context històric, subratllant les interaccions amb els aspectes polítics i socials que varen condiciones les distintes estètiques, així com oferir una visió de conjunt del legat artístic del món occidental, incidint tant en els valors formals com en els perceptius i simbòlics.

Definirem els conceptes clau de cada període, així com la descripció, anàlisi i interpretació de les obres més significatives d’una manera lúdica i entretinguda.

Suprematisme, Fauvisme, Surrealisme, Dadaisme o Expressionisme deixaran de ser conceptes feixucs per convertir-se en una finestra a la història del segle XX on esbrinar les claus de l’Art Contemporani. I així, d’una manera lúdica i divertida, quan visiteu les exposicions que realitzem periòdicament a Can Castells, tindreu una visió molt més precisa i crítica davant el que esteu mirant!!!

 

INTRODUCCIÓ A LA PINTURA, ESCULTURA I ARQUITECTURA
Dimarts de 18 a 20 hores
3 setmanes
Data de començament: 11 d’octubre 2015
Preu seminari: 15 € – Una sessió: 5 €

En l’antiguitat, es considerava “Mestre en Art” qui dominava aquestes tres disciplines o “Arts Majors”, convertint-se en el repte de molts artistes del Renaixement.

En aquest seminari pretenem que els assistents assoleixin uns coneixements bàsics en tècniques, estils, materials i conceptes més importants de les tres disciplines majors, a partir de l’anàlisi de les obres més representatives de la història de l’Art, que els ajudin a comprendre i gaudir de la seva contemplació.


INTRODUCCIÓ A L’ART D’ALTRES CULTURES
Dimarts de 18 a 20 hores
4 setmanes
Data de començament: 8 de novembre
Preu seminari: 20 € – Una sessió: 5 €

Europa va ser durant cents d’anys el centre del món, i l’art Occidental s’ha convertit en un referent pràcticament únic encara per a molts de nosaltres. Però en un moment històric on la globalització i les migracions humanes són notícia, és important saber com l’art d’altres cultures és igualment mereixedor de respecte i coneixement. Estudiarem quines són les principals característiques de l’Art Negre Africà, Xinès i Japonès, Musulmà i pre-Colombí, i com han influït en la nostra cultura artística.

Tallers Adults d’Arts Plàstiques

Curs anual d’aprenentatge i desenvolupament de diferents tècniques pictòriques, teoria del color, perspectiva i aplicació de tècniques relacionades amb l’anatomia, composició i color.

Amb possibilitat de realitzar algunes sortides culturals durant el curs per galeries, tallers d’artistes de la ciutat de barcelona, participar en alguns tallers oberts de l’associació A-FAD,etc.

_ Activitat adreçada a adults a partir de 16 anys, en 3 grups màxim de 10 places (30 places en total).

2 responses to “Formació Adults

  1. Voldria informacio sobre quins tràmits hauria de fer per matricular-me a clases de pla`stic-pintura per adults.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s